Baan

Waarom werken bij Mirabeau?

Mooie klanten en uitdagend werk
Bij ons werk je aan projecten voor grote internationale merken. Denk aan Air France-KLM, ING of Takeaway.com. Wij helpen bedrijven aan de beste digitale service- en productervaring voor hun klanten. Door design en technologie te combineren, creëren we digitale producten en diensten die perfect passen in het leven van iedereen.

Leren en delen
Je blijft continu leren als lid van het Mirabeau-team. Van je collega’s bijvoorbeeld. Zo organiseren we vaak meet-ups, waarin je actief je kennis deelt of gewoon lekker kunt luisteren en leren. Daarnaast hebben we de Mirabeau Academy. Met daarin verschillende trainingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en innovaties binnen het vakgebied.

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Bij Mirabeau krijg je veel vrijheid, en dus ook veel verantwoordelijkheid. Om onze klant het beste resultaat te geven. Samen met jouw team bepalen jullie wat daarvoor nodig is. Je kunt bijvoorbeeld je eigen onderzoeken en projecten doen. En daarbij je week helemaal zelf indelen. Jij bepaalt hoe, wanneer en waar je werkt.

Uitrusting
Je kunt het helemaal zelf uitzoeken: laptop en telefoon, Apple of Windows. Wij zorgen ervoor dat je met een complete uitrusting aan je klussen kunt beginnen. Goed voor elkaar, toch?

Ook dit hoort erbij
We zorgen goed voor je. Iedere dag wordt er op alle vestigingen een uitgebreide lunch bereid en kun je aanschuiven aan de gezamenlijke lunchtafel. Voor je woon-werkverkeer krijg je een NS-Business Card of kilometervergoeding. Mirabeau heeft een uitstekend pensioenplan.

Fun
Wij denken dat stoom afblazen erg belangrijk is. Daarom houden we van feesten! Er zijn regelmatig gezellige borrels en feestjes, en trekken we elk jaar richting de sneeuw voor onze Miraski. Ben je niet zo van de lange latten? Er staat altijd wel een tof event op de planning dat wél bij je past.