terug naar Baan

Android Developer

Amsterdam, Hoorn

Ben jij een ervaren Android developer? Ben jij helemaal ingesteld op Mobile-first en zet je het liefst een uitstekende user-experience neer? Dan willen wij graag kennis met je maken! Als Android developer bij Mirabeau ga jij aan de slag als een Mobile Solution Developer. De naam zegt het al, jij maakt oplossingen. Binnen een multidisciplinair team zorg jij voor de beste mobile user-experience voor onze klanten. Kwalitatief hoogstaande en stabiele applicaties zijn daar voor nodig. Jij verzameld feedback over je app met Crashlytics en Beta/Alpha testing. Hiermee zorgen we ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Jij weet precies wat de laatste ontwikkelingen zijn binnen het Android platform. Niet alleen op gebied van software maar ook hardware. Zodra je op de hoogte bent van deze nieuwe ontwikkelingen sta jij te springen om ze uit te proberen en ook waar mogelijk toe te passen in uitdagende projecten. Natuurlijk ken jij SDK door en door. En tooling als Fabric en Fastlane zijn jou ook niet onbekend. Ken je deze tools nog niet zo goed? Geen probleem, dat leren we je wel!

Dit breng je met je mee

Als Android developer weet jij natuurlijk alles van native Android ontwikkeling. Maar ook met iOS ben jij bekend. Al is het alleen maar om al die zoetigheid af te wisselen met een appel. Jij bent communicatief vaardig en werkt graag in multidisciplinaire teams. Met Java heb je al een aantal jaren ervaring en het zou leuk zijn als je al iets met Kotlin heb gedaan.

Curious about our mobile development? Read more...

 • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in native Android ontwikkeling
 • je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Java
 • je hebt minimaal 3 apps ontwikkeld
 • je kent meerdere programmeertalen en je hebt ervaring met mobile security
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • ervaring met Sketch of Photoshop is een pré

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.