terug naar Baan

Client Manager Aviation

Amsterdam, Eindhoven, Hoorn, Rotterdam

Het gaat goed met ons! Een jaar geleden werden we onderdeel van Cognizant, nummer 17 in de Fortune Future 50. Daar zijn we best trots op en we hebben er een hoop werk bij gekregen – kom jij ons team versterken?   

Onze Client Manager is de sparringpartner voor onze klanten die bezig zijn met een digitale transformatie. In samenwerking met ons team creative consultants, strategisten, designers en developers, ondersteun je de klant bij de transitie, maar geef je ook aan welke overwegingen belangrijk zijn in het proces naar een digitale organisatie. Je hebt kennis over het gedrag van gebruikers in de Travel & Hopitality sector, innovaties die actueel zijn in digital, hoe digital zich ontwikkelt en je bent enthousiast om deze kennis te delen; zowel binnen- als buiten onze kantoren. In samenwerking met de klant onderzoek je nieuwe kansen en bespreek je welke initiatieven toegevoegde waarde zouden kunnen brengen.

De klant met wie je voornamelijk zal werken is actief in de luchtvaartindustrie. Daarom is werkervaring in deze industrie belangrijk. Je hebt interesse in de reisbranche en de  luchtvaartindustrie in het bijzonder. Hiermee kun je een connectie leggen in- en waarde toe voegen aan het gesprekken met de klant. Je weet wat de kosten en baten motivators zijn en bent in staat om inzichten vanuit de markt te vertalen naar digitale oplossingen voor de klant.

Lean Six Sigma, Agile Scrum en met Human Centred Design zijn bekend voor je en je snapt hoe deze methodieken kunnen ondersteunen bij het oplossen van problemen, ontwikkeling en continue verbeteringen. Klantbeleving en klantgerichtheid zijn belangrijke strategische drijfveren voor succes. Jij begrijpt het belang van het vertalen van business processen naar end-to-end customer journeys.

Dit breng je met je mee

Jij bent iemand die alles over een klant wilt weten en houdt van onderzoeken. Jij kent het nieuws al lang voordat iedereen het hoort. Netwerken is een hobby en je hebt een groot netwerk van mede-digitals. Het binnenhalen van nieuwe klanten in binnen- en buitenland is voor jou bekend terrein. Het liefst binnen de reisbranche, maar ervaring daarbuiten mag natuurlijk ook. Samen met collega’s de gaafste bedrijven aan Mirabeau koppelen en online nog succesvoller maken, dat is wat jij wil!

 • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie
 • je hebt een neus voor verkoopkansen
 • je snapt politiek bij klanten en kent de voor- en nadelen daarvan
 • je hebt ervaring met zowel new business development als het intensief onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties
 • je hebt ervaring of aantoonbare affiniteit met het verkopen van belangrijke e-businessoplossingen (denk digital transformation, ecommerce, etc.)
 • het hebben van ervaring met offshoring en internationale ervaring is een pré

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Solliciteer op deze functie

Vul hieronder jouw informatie in.