terug naar Baan

Corporate Recruiter Digital

Amsterdam

Het gaat goed met ons! Anderhalf jaar geleden werden we onderdeel van Cognizant, #12 in de ‘Fortune Future 50’. Daar zijn we natuurlijk erg trots op én dat houdt ook in dat het lekker druk gaat worden. Ben jij erbij?

Wij zijn continu op zoek naar de beste digitals uit de markt, maar eerst naar jou: die ervaren digital recruiter voor ons recruitment-team. Recruitment en arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger niveau tillen en direct betrokken zijn bij de groei van Mirabeau. Dat wordt jouw doel. Zin in? Wij werken onder andere voor de NVM, Transavia, Praxis, FrieslandCampina en Thuisbezorgd.nl. Daarom is Mirabeau op zoek naar de beste en meest schaarse digitals uit de arbeidsmarkt. Samen met het recruitment-team geef jij je iedere dag weer voor de volle 100% om deze te vinden. Jij houdt je als recruiter bezig met alle facetten van recruitment. Je bent verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces en de communicatie richting de arbeidsmarkt. Samen met onze HR- en Marketingafdeling zoeken we altijd nieuwe manieren om Mirabeau nog beter op de kaart te zetten. Mirabeau zet enorm in op kwaliteit en innovatie. Durf jij te experimenteren? Graag!

Dit breng je met je mee

Mirabeau realiseert onder andere websites en online-applicaties. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met de digitale wereld. Jij hebt een (groot) eigen netwerk en gebruikt dit bij het vinden van de beste kandidaten. Uiteraard heb jij ervaring met hunten en weet jij waar en hoe je onze nieuwe Mirabeau’ers binnen en buiten Nederland kunt vinden en verleiden. Natuurlijk hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijkheid. Doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn belangrijke competenties. Jij wordt echt blij als we weer een nieuwe Mirabeau’er binnenhalen!

 • minimaal 3 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
 • ervaring met recruitment op digital en tech profielen
 • affiniteit en ervaring met het proactief benaderen van kandidaten d.m.v. hunting en gebruik/kennis van inzet social media voor recruitment
 • jij bent super secuur
 • jij bent organisatiesensitief en kunt goed schakelen tussen verschillende personen
 • ervaring met recruitmentsystemen
 • flexibel in reizen naar verschillende Mirabeau locaties door Nederland
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
 • een afgeronde hbo- of wo- opleiding

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijke gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Solliciteer op deze functie

Vul hieronder jouw informatie in.