terug naar Baan

Episerver Solution Developer

Eindhoven

Als Episerver Developer heb je bij Mirabeau veel vrijheid om je functie in te vullen zoals jij wilt. Wij werken samen met verschillende klanten in binnen- en buitenland. Daardoor zijn er mogelijkheden om je werkzaamheden af te stemmen op jouw behoeftes. Als je een klant en de technologie het liefst tot de kleinste details wilt leren kennen, sluit je bijvoorbeeld voor langere tijd aan bij een groot klantteam. Jij realiseert in multidisciplinair teamverband websites en onlineapplicaties. Deze zijn gebaseerd op Episerver producten die wij koppelen met achterliggende back-end systemen. Het onderhouden en uitbreiden van bestaande oplossingen behoort ook tot het takenpakket. Mirabeau gebruikt verschillende internet technologieën waardoor de projecten divers en afwisselend zijn.

Dit breng je met je mee

Klinkt het goed? Dan zoeken we jou! Mirabeau zet enorm in op innovatie; we hebben er zelfs een apart onderzoeksbudget voor. Durf je te experimenteren, dan zit je bij ons gebakken. Je krijgt hier alle ruimte om het beste uit jezelf en je vak te halen, en er is nog meer mogelijk bij Mirabeau. Als jij een duidelijke mening hebt over software development, geven wij je de tijd en middelen om hier ervaring mee op te doen. Dat komt de samenwerking tussen de verschillende disciplines in je team alleen maar ten goede. Jij bent een enthousiaste Episerver Developer die het leuk vindt om met de nieuwste producten te werken in multidisciplinaire teams. Je hebt ervaring in online softwareontwikkeling, bij voorkeur met verschillende technologieën maar in ieder geval met .NET in combinatie met Episerver. Onze klanten stellen hoge eisen en lopen voorop in de onlineontwikkeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat je ervaring hebt als software engineer. Wij hechten veel waarde aan je persoonlijkheid. Jij bent resultaat gedreven, ambitieus en je hebt een ondernemende instelling.

 • je hebt gedegen ervaring met Microsoft .NET
 • je hebt ervaring met Episerver CMS of de intentie hier vol voor te gaan
 • je hebt ervaring met HTML en affiniteit met web technologie
 • als je ervaring hebt met Agile werken of beschikt over vak gerelateerde certificeringen is dat een pré

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.