terug naar Baan

Lead Software Engineer

Eindhoven, Amsterdam

Als Software Engineer realiseer je in multidisciplinair teamverband websites en online omgevingen. Jij wil werken met gedreven collega’s om er samen voor te zorgen dat de ervaring voor de eindgebruiker steeds beter wordt. Hiervoor gebruik jij de laatste frameworks of je schrijft deze zelf. Naast het zichtbare online gedeelte zijn dit vaak ook koppelingen met achterliggende backend systemen. Heb jij een mening over de laatste technieken? Wij ook!

Waar het bij Mirabeau om draait is het maken van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Daarmee maken wij een langdurige relatie met de klant mogelijk. Jij werkt daarom met een club enorm gemotiveerde professionals die op de hoogte zijn van de laatste technieken.

Jouw ideeën en kennis zijn meer dan welkom; wij leren ook graag nieuwe dingen van jou! Natuurlijk kun je binnen onze Mirabeau Academy zelf ook kennis op doen. Houd jij van afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Mirabeau werken we in multidisciplinaire teams, op een locatie van Mirabeau of op locatie bij onze klant.

Dit breng je met je mee

Jij bent een enthousiaste Software Engineer die het leuk vindt om in interdisciplinaire teams te werken, met de nieuwste producten. Je hebt veel ervaring binnen de online software ontwikkeling en je hebt gewerkt met verschillende technologieën. Diversiteit en afwisseling daar houd jij van. Kwaliteit van software staat bij jou hoog in het vaandel en vindt het leuk om met een vaste groep collega's samen te werken.

 • je hebt gedegen ervaring met Java en/of .NET en mogelijk Ruby of PHP in online web development
 • je hebt ervaring met HTML (5) en Javascript
 • je hebt ervaring met integratievraagstukken d.m.v. REST en SOAP
 • je hebt ervaring met SDM en Agile projectmethodieken (SCRUM, RUP)
 • je hebt ervaring met Unit Testing (mogelijk met TDD) en Continuous Integration
 • CMS kennis is een pre, zoals bijvoorbeeld SiteCore, EPiServer, GX, Umbraco of Magnolia
 • je bent op de hoogte van databasetechnieken, en kent producten als Microsoft SQL Server of Oracle en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in NoSQL

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Solliciteer op deze functie

Vul hieronder jouw informatie in.