terug naar Baan

Lead Solution Developer

Eindhoven, Amsterdam

Software is overal om ons heen en maakt bijna ieder moment ons dagelijks leven prettiger. Mirabeau begrijpt digitale technologie als geen ander. Met vooruitstrevende softwareontwikkeling halen we het maximale uit alle technologische mogelijkheden. We verbinden relevante kanalen, cloud-diensten en IT-systemen en bouwen zo digitale platformen die het verschil maken. Als Lead Solution Developer hou je van techniek en realiseer je websites en digitale platformen binnen een multidisciplinair team. Hierbij werk je samen met gedreven collega’s om de ervaring voor de eindgebruiker te verbeteren. Software ontwikkelen we op basis van de laatste frameworks, indien nodig schrijf je deze zelf. Naast het zichtbare online gedeelte ontwikkelen we ook de koppelingen met vele achterliggende backend systemen. Bij Mirabeau draait het om het maken van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Daarmee maken wij een langdurige relatie met de klant mogelijk. Binnen Mirabeau zal je dan ook met een club enorm gemotiveerde professionals werken die op de hoogte zijn van de laatste technieken. Dit verwachten wij ook van jou.

Dit breng je met je mee

Grip op techniek maakt tegenwoordig het verschil tussen wel of geen succes. Met innovatieve softwareontwikkelingen haal je het maximale uit de technologische mogelijkheden. Je deelt hierin graag je ideeën en kennis en doet graag nieuwe kennis op. Onze Mirabeau Academy biedt daar diverse mogelijkheden voor. Hou jij van technische uitdagingen en afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Mirabeau werken we in multidisciplinaire teams, op een locatie bij Mirabeau of onze klant. Als gemotiveerde Software Engineer werk je met de nieuwste technologieën. Je hebt veel ervaring met softwareontwikkeling voor het web en je hebt gewerkt met verschillende technologieën. Daarbij hou je van diversiteit en afwisseling. Kwaliteit van software staat bij jou hoog in het vaandel.

Want to know how we develop our solutions? Read more...

 • zeer gedegen ervaring met Java en/of .NET en mogelijk Ruby of PHP in online web development
 • ervaring met HTML (5) en Javascript
 • integratievraagstukken d.m.v. REST en SOAP
 • SDM en Agile projectmethodieken (SCRUM, RUP)
 • Unit Testing (mogelijk met TDD) en Continuous Integration
 • verder is het een pre als je CMS-kennis met je meebrengt, zoals bijvoorbeeld Sitecore, EPiServer of Umbraco en ben je op de hoogte van databasetechnieken zoals Microsoft SQL Server en NoSQL

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Solliciteer op deze functie

Vul hieronder jouw informatie in of stuur een mailtje naar recruitment@mirabeau.nl