terug naar Baan

MarCom Adviseur

Amsterdam

Ben jij een autoriteit op het gebied van Marketing en Communicatie? Heb jij passie voor technology, Digital en online business? Dan willen wij jou graag ontmoeten!  

Samen met het Benelux MarCom team zorg jij dat Cognizant marktleider op het gebied van Digital en online platformen, ook als thought leader in de markt staat. Als MarCom adviseur ben je verantwoordelijk voor de initiatie, coördinatie en uitvoering van de marketingactiviteiten en zorg je ervoor dat deze overeenkomen met de strategisch uitgezette lijnen.

Je initieert en voert campagnes uit, organiseert events, begeleidt en bewaakt plaatsingen in externe media en je actualiseert de website zodat deze meegroeit met de marketingambities.

Contentmarketing is een belangrijk speerpunt. Je zorgt voor een continue stroom van nieuwsberichten en helpt bij het beschrijven van onze dienstverlening. Hierbij maak je optimaal gebruik van onze eigen kanalen, social media en ingekochte media. Je helpt andere collega’s om in dezelfde taal tot een congruent verhaal te komen, bijvoorbeeld in een whitepaper of blog. Hierdoor hebben alle uitingen dezelfde ‘customer experience’ in beeld, taal en beleving.
 
Vanuit je visie op B2B-marketing zorg je voor leadgeneratie door onze (merk-)propositie te versterken en te helpen bij de conversie naar goede business. Essentieel hierbij is een scherpe verwoording van onze USP’s in al onze uitingen. Samen met de afdeling zorg je voor de organisatie van events en actualiseer je de website in lijn met de marketingambities. De afdeling Marketing & Communicatie werkt nauw samen met het Sales-team en wordt gekenmerkt door ambitie, professionaliteit en humor.

Dit breng je met je mee

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijkheid. Jij omschrijft jezelf als zelfstandig, positief, ondernemend. Schakelen tussen strategie, tactiek en operatie doe jij als of het je tweede natuur is. Jouw initiatiefrijke, creatieve en flexibele houding past bij jouw manier van werken. Je bent een stevige. Als teamplayer werk je op basis van ‘span of influence’.

Wat denk je, heb jij het in je? Check dan eerst nog even ónze checklist:

 • je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau
 • je hebt 5-7 jaar relevante werkwerkervaring
 • je hebt ervaring met B2B-marketing en contentmarketing (harde eis)
 • je hebt affiniteit met ‘Digital’en technology: jij weet het verschil tussen Google Glass en de Oculus Rift, je weet wat wij doen en je kiest bewust voor een B2B organisatie in de technology en online branche
 • je hebt veel ervaring met Linkedin campagnes, Social media (harde eis)
 • je hebt kennis van online en werken in een CMS
 • je hebt ervaring met omgaan met de belangen van meerdere interne stakeholders
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
 • je bent een bouwer: iemand die met Mirabeau (en Cognizant) verder mee ontwikkelt naar het volgende niveau

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijke gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.