terug naar Baan

Medior Systeembeheerder

Amsterdam

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een werkplekbeheerder/ Medior Systeembeheerder. Ben jij onze nieuwe inspirerende collega die het beheer van onze werkplekken verder gaat automatiseren?

Mirabeau is marktleider in de ontwikkeling van online platformen. Deze positie maakt ons verantwoordelijk voor de digitale strategie, marketing, implementatie en beheer van websites en mobiele applicaties voor een aantal van de grootste merken in Nederland. Onze samenwerking met de klant is langdurig en intensief, een relatie waar in we elkaar continu uitdagen tot groei. We werken met de klant samen in multidisciplinaire teams en op locatie. Opgericht in 2001 en uitgegroeid tot een bedrijf met 300 professionals weten we bedrijfsdoelstellingen, klantbehoefte en technische mogelijkheden te combineren tot oplossingen die concreet bijdragen aan het bedrijfsresultaat. Internet heeft een ongekende invloed op uw dagelijkse business. De consument van nu is altijd en overal online.

Nieuwe distributiemodellen en technologieën zetten de markt op zijn kop. Met onderbouwing vanuit een business case werken we resultaatgericht van visie naar bouw en beheer.

Dit breng je met je mee

Als  medior Systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheer van enkele servers, VoIP telefonie, werkstations, WLAN, software en alle randapparatuur. Je werkt binnen een professioneel en gezellig team waarmee je samen de uitdagingen van de dag aangaat. Binnen jouw nieuwe functie ga je ook de werkplekken binnen Mirabeau verder automatiseren.

Je installeert en configureert hard- en software en levert ondersteuning aan de medewerkers op de werkplek. Je verzorgt support voor de IT infrastructuur en je bent iemand die gewend is om te werken met zowel het Windows als het Apple operating system
 
Jij

Wij vinden het belangrijk dat je relevante werkervaring hebt in een vergelijkbare functie. Jij bent gewend om te werken binnen een omgeving waar Windows en Apple gemixt zijn. Het belangrijkste is dat jij het een uitdaging vindt om binnen jouw functie de automatisering van de werkplekken verder vorm te geven.

Wij
We vinden mensen het belangrijkst. Zonder hen zou Mirabeau nooit zijn uitgegroeid tot het grootste full-service internetbureau van Nederland. Net als met onze opdrachtgevers gaan we ook met jou een lange termijn relatie aan. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en we zorgen voor een prettige sfeer waarin werk en ontspanning in balans zijn. We hebben ruime open werkvloeren met moderne apparatuur en je hebt relevante vakbladen en literatuur tot je beschikking. 

Enthousiast?
Wil jij werken bij een groeiende organisatie die constant in beweging is, in een informele werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelmogelijkheden?

Stuur dan je CV met motivatie naar onze recruiter Charlie Windhorst. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, neem dan telefonisch contact op met Charlie via 020 595 0550. Als je inhoudelijke vragen hebt, neem dan contact op met Ad Peereboom via 020 595 0550.

 • Afgeronde opleiding MBO 4 richting ICT of HBO ICT;
 • Eventueel met Microsoft certificeringen, bijvoorbeeld Windows 8 MCSA;
 • Proactief en probleemoplossend;
 • Kennis van hard- en software;
 • Kennis van Microsoft en Apple producten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse Taal;
 • Klant- en servicegericht;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Gedreven en enthousiast;
 • Geen negen tot vijf mentaliteit;
 • Kennis van en ervaring met, Dell KACE, JAMF, , Lync, Skype for Business.

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijke gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Solliciteer op deze functie

Vul hieronder jouw informatie in.