terug naar Baan

Senior AWS Cloud Engineer

Amersfoort

Jij bent een techneut met passie voor online omgevingen en een brede interesse in internet technologie. Pro- en reactief beheer van op Linux gebaseerde online omgevingen speelt een grote rol in jouw functie. Je lost incidenten op, doet onderzoek en bewaakt de performance. Ook bouw je oplossingen en automatiseert beheer- en releaseprocessen. Heb jij hier ervaring mee? Dan willen wij je graag ontmoeten! Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een zwaargewicht in AWS. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Jij creëert voor de verschillende development teams infrastructuur om developer-applicaties te hosten, die het build proces helpen én versnellen. Daarnaast bouw je ook infra voor de E-commerce omgeving zelf. Dat doe je met verschillende services van AWS, Terraform, API’s, Ansible en Puppet, Docker en andere services.

Dit breng je met je mee

Vind jij het probleem voor de oplossing of de oplossing voor het probleem? Je houdt van uitdagende vraagstukken en van project- en beheerwerkzaamheden. Je hebt goede communicatieve skills en kunt met gedegen advies de klanten nieuwe inzichten geven. Linux en Python ken jij als geen ander. Java kun je beheren en verder heb je ervaring met build tooling. Je bent gedreven in de DevOps werkwijze. En natuurlijk wil je het liefst alles automatiseren om jouw weg vrij te maken naar de beste oplossing.

Are you curious about how we make use of modern cloud technology? Read more...

 • je bent fanatiek als het gaat om Cloud oplossingen en ontwikkelingen
 • jij wilt je breed blijven ontwikkelen binnen cloud technologie (zowel AWS als Azure), security en netwerken
 • je hebt kennis van Caching, DNS en CDN oplossingen
 • jij hebt ervaring met beheer in een online/website omgeving
 • deployment en integratie ervaring in een DevOps omgeving is een grote pré

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.