terug naar Baan

Senior Projectmanager

Eindhoven

Bij ons werk je met de beste digital natives van Nederland. Sterker nog, je bent er zelf ook een. Door jou weet namelijk iedereen wat de verwachtingen zijn en wanneer wat opgeleverd moet worden. Je leidt het project van ontwerp tot oplevering en bewaakt te allen tijde de overeengekomen scope, zonder daarbij je flexibiliteit te verliezen. Je weet als geen ander het belang van zowel de klant als je collega’s te bewaken. Daarnaast heb je een groot commercieel hart. Je herkent mooie kansen en weet die om te zetten in concrete projecten doordat je veel kennis hebt over digital. Voor elke vraag weet jij een passende oplossing te vinden en adviseer je je klanten hierover. Elke dag doe je hier iets anders, en ja, dat is dus echt waar. Je werkt in multidisciplinaire teams, op verschillende locaties van Mirabeau en op locatie bij onze klanten, in binnen- en (soms) buitenland. We hopen dus dat je van reizen houdt. Onze klanten zijn de grootste in de markt. De projecten die je leidt zijn daardoor groot en vaak alles omvattend. Als senior projectmanager heb je de gehele verantwoordelijkheid over alles wat we leveren aan een klant. Samen met een dedicated team zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dat betekent dus ook dat je bijvoorbeeld de teamtevredenheid voor jouw rekening neemt of andere projectmanagers aanstuurt.

Dit breng je met je mee

Je zorgt voor rust in een project en een klantteam. Vanuit vorige projecten heb je veel ervaring met verschillende karakters en persoonlijkheden, jij weet dus goed hoe je met de mens moet omgaan. Daadkracht zegt je iets en je denkt in uitdagingen. Daarnaast ben je door je kennis over digital een consultant voor onze klanten en weet je wat ervoor nodig is om een klant succesvol te maken.

Read our blog for more information on how we manage our projects...

 • je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding
 • daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • bij voorkeur ben je Prince2 gecertificeerd
 • agile werkmethodes zijn jou bekend en bij voorkeur ben je gecertificeerd Scrum Master
 • ervaring in het begeleiden en succesvol managen van zowel internetprojecten als ervaring met technische ICT transitie projecten is een pre, evenals ervaring met e-commerce platformen
 • je hebt commercieel inzicht en bezit een grote mate van zelfstandigheid in het opzetten van projecten
 • de Nederlandse en Engelse taal beheers jij uitstekend in zowel woord als geschrift

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijke gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Solliciteer op deze functie

Vul hieronder jouw informatie in of stuur een mailtje naar recruitment@mirabeau.nl