terug naar Baan

Solution Architect

Amsterdam, Eindhoven

Werken in een technisch-topteam met jou als spil tussen techniek en management. Dat is wat jij wil! Jij vertaalt concept naar concrete technische oplossingen en kan dat ook nog uitleggen, zodat iedereen het begrijpt. Jij kiest en bent verantwoordelijk voor de mapping van functionaliteiten binnen de beste oplossing. Natuurlijk heb je ook de inhoudelijke technische verantwoordelijkheid over het complete ontwikkeltraject van de projecten en contracten. In de realisatie- en beheerfase zorg je voor bewaking van de architectuur en het ontwikkelproces en de kwaliteit daarvan. Binnen deze fase ben jij voor de klant het technisch geweten en - aanspreekpunt. Je werkt in multidisciplinaire teams, op verschillende locaties van Mirabeau en op locatie bij onze klanten, in binnen- en (soms) buitenland. Elke dag doe je hier iets anders, en ja, dat is dus echt waar.

Dit breng je met je mee

Jij bent een autoriteit binnen je vakgebied, maar een architectuur bepalen doe je samen met je collega’s. Je kan goed uitleggen en hebt een mentorrol richting jouw collega-developers. Uiteindelijk doen we het samen! Structureren, analyseren en plannen, daar draai jij je hand niet voor om. Jij kijkt, ziet en maakt een plan!

 • je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare, relevante werkervaring op het gebied van web-development
 • ruime hands-on ervaring met, en actuele kennis over Microsoft.NET platformen en aanverwante technieken en technologieën
 • bij voorkeur heb je ervaring met implementatie van professionele engineeringpraktijken zoals RUP of XP
 • jij bent in staat een team van software engineers te motiveren en te sturen
 • ervaring met Java en/of PHP is een pré

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Solliciteer op deze functie

Vul hieronder jouw informatie in of stuur een mailtje naar recruitment@mirabeau.nl