terug naar Baan

Test Automation Engineer

Rotterdam, Hoorn, Eindhoven, Amsterdam

Soms zijn designers even de draad kwijt, zien developers door de bomen het bos niet meer of kunnen copywriters er geen touw meer aan vastknopen. Dan is het maar goed dat we elk detail van onze digitale platforms dubbel en dwars testen. Mirabeau Test Engineers rusten pas wanneer elke pixel op zijn plek staat, ieder element zijn ding doet en alle bugs zijn opgelost. Zo houd je collega’s scherp en maak je hun werk nog beter.

Mirabeau maakt digitale platforms voor grote merken van hier tot Guangzhou. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld zien ons werk. Dan wil je natuurlijk dat elk detail klopt. Het is dus keihard werken om alles voor het einde van een sprint weer getest op te kunnen leveren. Maar je werk draait om meer dan testen. Je weet precies wat de klant nodig heeft, legt product owners begrijpelijk de potentiele impact van een bug uit; en waarom we die echt moeten fixen.

Natuurlijk zijn wij volop bezig met test automation, waar we allerlei awesome frameworks voor maken. Deze zijn open source, want daar geloven we in. Geloof jij ook in de open source gedachten en wil jij bijdragen aan de toffe dingen die wij maken? Bekijk ons eigen framework voor functioneel testen en de door ons ontwikkelde tool om te testen op visuele regressie.

Dit breng je met je mee

Als Test Automation Engineer werk je methodisch en nauwkeurig. Jouw kritische blik bepaalt namelijk het verschil tussen een 'goed' en een 'fantastisch' platform. Het helpt dat je positief en opbouwend procesverbeteringen aanbrengt en doorvoert, en een neusje hebt voor proceskwaliteit.

Alleen met teamwork overstijgen we onszelf en kunnen we de kwaliteit leveren waar wij de gebruikers blij mee maken. Daarom zoeken we gedreven mensen die uitstekend kunnen uitleggen wat ze denken. Mondeling en schriftelijk vertel jij waar het op staat, maar je blijft diplomatiek.


Are you also an open source kind of person who would like to contribute to the cool things we do? Read more...

 • minimaal drie jaar ervaring met test automation
 • je kan programmeren in bijvoorbeeld C#, Java of JavaScript (Node.js)
 • ervaring met geautomatiseerde testtools als Selenium WebDriver, Cucumber
 • je hebt ervaring met Agile werken en vindt dit ook tof
 • afgeronde hbo opleiding in bijvoorbeeld een bètarichting

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.