terug naar Baan

Test Engineer

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam

Elk detail van onze digitale platforms testen wij dubbel en dwars. Dat moet ook wel want zo houden wij de kwaliteit hoog. Mirabeau Test Engineers rusten daarom pas wanneer elke pixel op zijn plek staat, ieder element zijn ding doet en alle bugs zijn opgelost. Miljoenen mensen over de hele wereld zien ons werk. Dan wil je natuurlijk dat elk detail klopt. Daarom komen onze Test Engineers in actie zodra het project start. Vanaf het eerste moment heb jij invloed op de kwaliteit van het eindproduct. Voor het einde van iedere sprint zorg jij ervoor dat alles getest en wel weer opgeleverd is. Natuurlijk weet jij wat jouw team en de klant nodig heeft om het verschil te maken tussen een goed en een fantastisch product! Je wacht niet af maar zoekt continu actief naar requirements. Wij zijn volop bezig met test automation, dus genoeg kansen om je verder te ontwikkelen. Wij zijn volop bezig met test automation, dus genoeg kansen om je verder te ontwikkelen. Wij geloven in open source, jij ook? We hebben ons eigen framework voor functioneel testen en een tool ontwikkeld om te testen op visuele regressie.

Dit breng je met je mee

Als Test Engineer denk jij in mogelijkheden en toch blijf jij kritisch kijken naar alles wat jij voor je neus krijgt. Jij bent continu op zoek naar manieren om iets stuk te krijgen en hoe het beter kan. De kwaliteit van processen vind jij ontzettend belangrijk. Je stelt op een natuurlijke en opbouwende manier verbeteringen voor. Omdat jij weet dat je daarmee óók de kwaliteit verhoogt. Onderzoeken zit in je bloed, heb jij de easter egg al gevonden op deze website? Alleen met teamwork overstijgen we onszelf en kunnen we de kwaliteit leveren waar wij gebruikers extra blij mee maken. Daarom zoeken we gedreven mensen die uitstekend kunnen uitleggen wat ze denken. Feedback geven doe jij op een professionele manier, mondeling en schriftelijk vertel jij graag waar het op staat.

Are you also an open source kind of person who would like to contribute to the cool things we do? Read more...

 • minimaal 1 tot 3 ervaring als Test Engineer
 • ervaring met geautomatiseerde testtools zoals Selenium WebDriver of Cucumber
 • minimaal een afgeronde hbo opleiding in bijvoorbeeld een bètarichting
 • bekend met continuous delivery
 • je hebt ervaring met Agile werken en Scrum als project methodiek
 • test gerelateerde certificering zoals ISTQB of CAT
 • kunnen programmeren in bijvoorbeeld C#, Java of JavaScript (Node.js) is een pré
 • Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijke gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.