terug naar Baan

Traffic manager

Amsterdam

Cognizant is één van de wereldwijde marktleiders in digital technology. Voor jou zijn er daardoor ook internationaal mogelijkheden. Blijf jij liever in Nederland of ontdek jij met Cognizant de wereld? Het mag allemaal. Maak je vooral geen zorgen over je groei, want elk project brengt je nieuwe inzichten, contacten en technieken. Bovendien leer je veel van je collega’s. En als het goed is, zij van jou. Liever meer gestructureerd je kennis opkrikken? Geen probleem; onze Cognizant Academy is goed gevuld en voor je ontwikkeling is altijd ruimte. Want jouw groei is onze groei.

Als Cognizant Digital Business brengen wij gedreven mensen bijelkaar om bedrijven digitaal succesvol te maken. Met meer dan 300 digital professionals bedienen wij onze partners en klanten zoals Transavia, ING, KLM en Maxeda.

Om een naadloze aansluiting te realiseren tussen de behoefte van onze klanten, de oplossing die wij hen kunnen bieden en de mensen die het gaan realiseren, is het belangrijk dat wij deze gedreven mensen goed matchen. De hart van deze matching wordt gedaan door de afdeling Traffic, die voor heel onze Digital Business de planning organiseert.

Op dit moment zijn wij op zoek naar jou! Een Traffic Manager met een hart voor mensen, en een hoofd voor resultaat. Samen met de lead van de afdeling vorm jij het centrum van de planning voor alle werknemers. Gezamenlijk zorgen jullie voor een goede voortgang van de projecten en brengen jullie rust en ruimte binnen de teams. Op die manier heb jij een directe invloed op het digitale succes voor en bij onze klanten.

De rol

Als Traffic Manager ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van het capaciteitsplan naar een operationeel plan op dag-niveau. Je bent op zoek naar de optimale combinatie van mensen binnen een team voor de klant en het project. Je ondersteunt hierin de Leads en Unit Directors om de doelstellingen te realiseren. Ook werk je samen met de Projectmanagers, Scrummasters en individuele medewerkers. Naast het bewaken van de planning, adviseer jij over de voortgang, mogelijke knelpunten en risico’s.

Jij bent een zeer gestructureerd persoon met als ‘hobby’ plannen en organiseren. Je bent creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt goed schakelen tussen werkzaamheden en personen. Daarnaast heb je een goed aanpassingsvermogen, waardoor je voor iedereen een prettige en goede gesprekspartner kunt zijn.


Qua persoonlijkheid ben jij daadkrachtig, positief, oplossingsgericht en sta jij stevig in je schoenen. Stresssituaties zijn voor jou een extra stimulans om het verschil te maken. Herken jij jezelf in de woorden gestructureerd, oplossingsgericht en procesmatig? Lees dan snel verder en solliciteer!

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Werkervaring binnen de digitale wereld is een grote pre;
 • Communicatief zeer sterk; uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • HBO werk- en denkniveau

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één of twee keer voor een meer inhoudelijke gesprek.

 2. Screening en assessment
  Een screening en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de functie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Voorstel en contract
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau wilt werken? Dan doen we je een aanbod. In eerste instantie altijd op basis van 12 maanden. Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag
  Nieuwe medewerkers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.