Freelance

Waarom als freelancer aan de slag bij Mirabeau?

Mooie klanten en uitdagend werk
Werken voor Mirabeau betekent werken aan gave projecten bij mooie klanten. Van Achmea tot Funda, het is allemaal mogelijk! Bij ons krijg je de kans om grote namen aan je cv toe te voegen. Je werkt vooral in multidisciplinaire blended scrumteams: een mooie combinatie van professionals met verschillende achtergronden en expertises.

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Als freelancer voor Mirabeau heb je veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Samen met ons de verantwoordelijkheid om de klant het beste resultaat te geven. Daar gaan we voor. Je krijgt van ons alle vrijheid om dit op jouw manier te doen want we geloven dat jij als professional dat het beste weet.

Netwerk
Bij Mirabeau kom je in contact met zowel medefreelancers als onze vaste Mirabeau’ers. Dat is niet alleen handig voor nu, maar zorgt ook voor een geweldig netwerk. Heel waardevol voor later dus.

Kennis delen
Je dienstverband bij Mirabeau levert een win-winsituatie op: jij kunt van ons leren, maar wij natuurlijk ook van jou. Daarom organiseren we vaak bijeenkomsten waar Mirabeau’ers en freelancers samenkomen en hun kennis delen.

Contactpersoon Mirabeau People
Tijdens je opdracht heb je ongetwijfeld een hoop vragen. Geen zorgen. De recruiters van Mirabeau People helpen je graag. We zorgen er zelfs voor dat je een vast contactpersoon hebt; dat is wel zo fijn.

Ook dit hoort erbij
Werken bij Mirabeau stopt niet bij de opdracht. Je bouwt je netwerk uit. Als het kan, helpen we je aan een nieuwe opdracht. En als je tijdens je opdracht even stoom wilt afblazen, kun je altijd langskomen bij een van onze borrels. Of bij allemaal natuurlijk!