Stage

Waarom stage lopen bij Mirabeau?

Mooie klanten en uitdagend werk
Stage lopen bij Mirabeau betekent leren van en meewerken aan de gaafste projecten. En samenwerken met de beste digitals van Nederland. Help je mee bij opdrachten voor onder andere Air France-KLM, ING en Thuisbezorgd.nl?

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Je krijgt tijdens je stage veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Vrijheid om Mirabeau te ontdekken, verantwoordelijkheid om zelf je werkweek in te delen. Waar, wanneer en hoe je werkt, je bepaalt het helemaal zelf!

Begeleiding
We laten je niet alleen tijdens je stage: onze Mirabeau’ers zorgen goed voor je. We organiseren regelmatig pizzasessies om elkaar te inspireren, kennis te delen en nieuwe ontwikkelingen of producten te bespreken. Zo leer je op een ontspannen manier met en van de beste digitals van Nederland.

Introductie
We begrijpen dat een eerste werkdag spannend kan zijn. Daarom krijg je genoeg tijd om kennis te maken met je nieuwe collega’s en Mirabeau. Zo kun je goed geïnformeerd aan je stage beginnen.

Uitrusting
Onze IT-afdeling zorgt ervoor dat je alles hebt om een vliegende start te maken. Heb je een laptop of een drone nodig? Jij krijgt van ons de hulpmiddelen die perfect passen bij je stageopdracht. Goed voor elkaar dus.

Ook dit hoort erbij
Naast de kennis en ervaring die je opdoet tijdens je stage, krijg je natuurlijk ook iets anders: stagevergoeding. Je ontvangt bij Mirabeau €500,- per maand. Daarnaast wordt er elke dag speciaal voor ons een lekkere lunch verzorgd. Moet je alsnog even stoom afblazen? Geen probleem. We organiseren regelmatig gezellige borrels en feestjes.