terug naar Stage

Stage Cloud Azure of AWS

Amsterdam, Eindhoven, Hoorn, Leeuwarden

Echte ervaring opdoen, daar gaat het om binnen deze stage. Voor jou als student bieden wij de uitdaging om stage- of afstudeerprojecten uit te voeren en ervaring op te doen met het bouwen en beheren van complexe internet omgevingen. Hierbij ga je samen met onze engineers werken met veel actuele technologie in zoals Cloud diensten, Automation (o.a. Puppet), Auto Deployment (Nolio) en applicatie monitoring (o.a. New-Relic, Nagios, Keynote). Samen zorgen we voor 24x7 voor optimale stabiliteit en performance van schaalbare online omgevingen zodat onze klanten zorgeloos hun online business kunnen bedrijven. Heb jij al een opdracht? Super! Maar als je het nog niet helemaal weet, wij bieden afgebakende opdrachten die passen binnen de vereisten van je opleiding. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding, deze bedraagt €450,-p.m.

Dit breng je met je mee

Jij bent een echte techneut met een passie voor online en een brede interesse in (internet) technologie. Uiteraard word je goed begeleid door onder andere onze ervaren applicatiebeheerders, maar ook zelfstandig sta jij je mannetje.

Curious what students do as part of our innovation practice? Read more...

 • jij volgt een mbo- of hbo-opleiding, richting bijvoorbeeld technische informatica en je zit in je 3e of 4e jaar
 • jij bent op zoek naar een stage voor ongeveer 5 maanden
 • jij hebt kennis of bent geïnteresseerd in; CMS systemen, cloud services, scripting en/of applicatie profiling en troubleshooting

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Screening en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de stagefunctie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Stagecontract en begeleiding
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau stage wil lopen? Dan spreken wij jouw stageopdracht en doel goed door en krijg jij een stagecontract. Begeleiding vinden wij erg belangrijk, daar hoef je dus niet over in te zitten. Nu al vragen? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe
  collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Kom jij verder leren bij Mirabeau?

Solliciteer via onderstaand formulier