terug naar Stage

Stage Digital Analyst

Amsterdam, Rotterdam

Vind jij het een uitdaging om complexe metingen in te richten, jouw data-analyse te vertalen naar concrete adviezen en deins je niet terug van een stukje javascript? Dan willen we graag kennis met je maken! Als stagiair werk je intensief samen met de andere analisten uit het team. Met onze Interaction Designers, Visual Designers, Front-End Developers en UX-researchers maakt jij deel uit van Mirabeau’s multidisciplinaire teams. Hierbinnen ben jij een belangrijke waarde bij het voorbereiden en analyseren van conversie optimalisatie trajecten. Jij hoort bij het ‘Mirabeau Insights Team’. Een jonge, dynamische en ondernemend team waar de analyse van online & offline klantgedrag en het omzetten hiervan naar actiegerichte inzichten centraal staat. Heb jij al een onderzoeksonderwerp? Super! Maar ook als je het nog niet helemaal weet, bieden wij afgebakende opdrachten die passen binnen de vereisten van jouw opleiding. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding, deze bedraagt €450,- p.m.

Dit breng je met je mee

Jij bent ondernemend, zelf startend en altijd op zoek naar de volgende uitdaging. Daarnaast ben jij daadkrachtig en je gaat geen kans uit de weg om nieuwe dingen te leren. Je bent een teamplayer maar je werkt ook goed zelfstandig. Anderen omschrijven jou als ambitieus en resultaatgericht. Jij weet mensen te overtuigen!

 • je volgt een hbo- of wo- opleiding in een commerciële of marketing richting
 • je hebt al kennis van tools zoals: Google Analytics, Google Tag Manager, Adobe Analytics, Tableau, Klipfolio, Visual Website Optimizer, Optimizely, Qualaroo, Usabilla, Hotjar
 • je bent vertrouwd met SEO en je weet je weg te vinden in analytische tools zoals Google Analytics en Adobe Analytics
 • je bent enthousiast om meer kennis en ervaring op te doen, te versterken en te delen met andere
 • de Nederlandse en Engelse taal beheers jij uitstekend in woord en geschrift

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Screening en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de stagefunctie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Stagecontract en begeleiding
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau stage wil lopen? Dan spreken wij jouw stageopdracht en doel goed door en krijg jij een stagecontract. Begeleiding vinden wij erg belangrijk, daar hoef je dus niet over in te zitten. Nu al vragen? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe
  collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Kom jij verder leren bij Mirabeau?

Solliciteer via onderstaand formulier