terug naar Stage

Stage Front-end Development

Amsterdam

Werken voor grote merken? Wil je weten hoe hoe het echt gaat bij een groot internetbureau?

Wij staan voor kwaliteit in Front-End. Bij Mirabeau is een Front-End Developer onderdeel van het design-team. Samen zijn we verantwoordelijk voor goede UX. Dit doen we door bezig te zijn met de innovatieve technieken, inclusive design, moderne code, nieuwe prototypes bouwen en vooral veel leren.

Je zal mee draaien bij een aantal projecten voor bekende merken met verschillende Front-End Developers. Zo kun je ervaring en veel kennis opbouwen. Daarnaast bieden we een aantal korte projecten waarbij je zelf aan de slag mag gaan met de opzet en vrijheid hebt om te experimenteren met nieuwe technieken.

 

Dit breng je met je mee

Tijdens je stage zul je samenwerken met verschillende rollen zoals Interaction Designers, Visual Designers en Back-End Developers. Naast de coach die jou begeleidt, doe je mee aan onze FED Guild. Elke twee weken delen we hier ervaringen en werken we samen aan onze ontwikkeling.

Een aantal van onze collega’s zijn begonnen met werken bij ons na hun afstudeerstage. Jij misschien ook?

 • Je bent een derdejaars student Communication and Multimedia Design of soortgelijke richtingen
 • Een portfolio en/of Github staat online waar we een kijkje kunnen nemen
 • Je bent leergierig en deelt graag wat je hebt geleerd met anderen
 • Je hebt gevoel voor design en uitwerking ervan
 • Moderne Front-End is waar je mee bezig wilt zijn; geen Wordpress, jQuery of Bootstrap
 • Progressive enhancement, mobile first en responsive design zijn niet nieuw voor je
 • Ervaring met React, CSS Grid en animeren zijn een pré

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één keer voor een meer inhoudelijke gesprek.

 2. Screening en assessment
  Screening en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de stagefunctie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Stagecontract en begeleiding
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau stage wil lopen? Dan spreken wij jouw stageopdracht en doel goed door en krijg jij een stagecontract. Begeleiding vinden wij erg belangrijk, daar hoef je dus niet over in te zitten. Nu al vragen? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe
  collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.