terug naar Stage

Stage ICT

Amsterdam

Echte ervaring opdoen, daar gaat het binnen deze stage om. Voor jou als student bieden wij de uitdaging om een stage- of afstudeerproject uit te voeren en ervaring op te doen met het bouwen en beheren van complexe internet omgevingen. Binnen jouw stage ga je samen met onze engineers werken met veel actuele technologie, zoals cloud diensten, werkplek- en netwerkbeheer, en applicatie monitoring (o.a. Nagios, Office 365, Skype for Business). Samen zorgen we 24x7 voor optimale stabiliteit en performance van schaalbare online omgevingen zodat onze collega’s zorgeloos hun werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren. Heb jij al een opdracht? Super! Maar ook als je het nog niet helemaal weet, wij bieden afgebakende opdrachten die passen binnen de vereisten van jouw opleiding. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding, deze bedraagt €450,- p.m.

Dit breng je met je mee

Jij bent een echte techneut met een passie voor online en een brede interesse in (internet) technologie. Uiteraard word je goed begeleid door onder andere onze ervaren beheerders, maar ook zelfstandig sta jij je mannetje.

 • jij volgt een mbo4- of hbo-opleiding, richting bijvoorbeeld technische informatica en je zit in je 3e of 4e jaar
 • jij bent op zoek naar een stage voor ongeveer 5 maanden vanaf september
 • jij hebt kennis of bent geïnteresseerd in; IT-beheer, cloud services, scripting en/of applicatie profiling en troubleshooting

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Screening en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de stagefunctie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Stagecontract en begeleiding
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau stage wil lopen? Dan spreken wij jouw stageopdracht en doel goed door en krijg jij een stagecontract. Begeleiding vinden wij erg belangrijk, daar hoef je dus niet over in te zitten. Nu al vragen? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe
  collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Kom jij verder leren bij Mirabeau?

Solliciteer via onderstaand formulier