terug naar Stage

Stage Sales

Amsterdam

Ben jij klaar om jouw commerciële skills in praktijk te brengen binnen één van de grootste digital agencies van Nederland? Als Sales Stagiair bij Mirabeau ben je onderdeel van ons enthousiaste sales team binnen de Financial Services Industry Unit. Binnen jouw stage ga je echt meewerken aan de groei in omzet én klanten! Dus, wat ga je allemaal doen? Je gaat bijdragen in de ontwikkeling en implementatie van de positionering van de Mirabeau Financial Services Industry Unit. Hier gaan we je natuurlijk veel meer over vertellen. Daarnaast zul je actief werken aan marktonderzoek (business en consumer), de vertaalslag maken naar de positionering en dienst proposities. Je werkt mee in een commercieel team en krijgt zowel sales- als account/projectmanagement taken. Je gaat dus met alle afdelingen binnen Mirabeau samenwerken en de volle breedte van het vak ervaren. Denk hierbij aan het uitwerken en schrijven van sales campagnes, sales-kits en klantopdrachten, maar ook het ondersteunen van social selling op bijvoorbeeld LinkedIn en het opvolgen van leads daaruit. Tenslotte help je ook actief mee in de voorbereiding, tijdens en aan de opvolging van events. Binnen jouw stage word je begeleid door een van onze client managers die jou alle kneepjes van het sales vak leert. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van €450,- p.m.

Dit breng je met je mee

Jij staat voor kwaliteit en dat komt ook terug in je werk. En natuurlijk heb jij veel interesse in de Financial Services industrie. Als persoon ben jij gedreven, zelfstandig en enthousiast, dat weet jij als geen ander over te brengen op je collega’s en je omgeving. Werk ligt niet op jou te wachten want jij bent hands-on en zoekt het op! Daarnaast ben je super flexibel. Kansen om op andere Mirabeau locaties te werken en mee te gaan naar onze klanten laat jij niet aan je voorbij gaan.

 • je volgt een hbo- of wo- opleiding in de richting van bijvoorbeeld commerciële economie, MER of Small Business en Retail Management
 • je bent voor ongeveer 5 maanden beschikbaar per februari 2018
 • je hebt een bovenmatige interesse in de wereld van financiële dienstverlening (banken, verzekeraars, pensioenorganisaties)
 • creatief, commercieel inzicht en een goede drive; dit is precies wie jij bent
 • je bent proactief, hebt doorzettingsvermogen en een hands on mentaliteit
 • jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Screening en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de stagefunctie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Stagecontract en begeleiding
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau stage wil lopen? Dan spreken wij jouw stageopdracht en doel goed door en krijg jij een stagecontract. Begeleiding vinden wij erg belangrijk, daar hoef je dus niet over in te zitten. Nu al vragen? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe
  collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Kom jij verder leren bij Mirabeau?

Solliciteer via onderstaand formulier