terug naar Stage

Stage Software Development

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam

Het realiseren van innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige oplossingen is waar het bij onze development afdeling om draait. Kom jij helpen? Binnen jouw stage werk je behalve samen met je collega-developers ook met onze creatie en exploitatie afdelingen. Samen met deze afdelingen zijn onze engineers voortdurend op zoek naar de beste oplossing om zo het best mogelijke eindproduct te realiseren. Op technologisch gebied zijn Java en Microsoft .NET de primaire platformen die binnen Mirabeau worden toegepast, deze platformen gelden als basis voor al onze oplossingen. Bovenop deze platformen wordt vervolgens een verzameling van passende producten en technologieën geplaatst die de realisatie van het project zoveel mogelijk versoepelen. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om binnen een enthousiast en dynamisch team voor toonaangevende klanten te werken. Dit kan binnen een meeloop- of een afstudeerstage. Hierbij bieden wij je veel vrijheid en meer dan voldoende ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding, deze bedraagt €450,-p.m.

Dit breng je met je mee

Jij bent op zoek naar een stage waar je samen kunt werken en je hebt zin om ons jouw beste werk te laten zien. Je hebt hands-on ervaring met relevante technologieën. Het liefst ben jij thuis ook bezig met programmeren. Jouw hobby? Ehm, programmeren!

Curious what students do as part of our innovation practice? Read more...

 • jij volgt een hbo- of wo-opleiding, richting bijvoorbeeld technische informatica en je zit in je 3e of 4e jaar
 • je bent opzoek naar een stage of afstudeeropdracht voor minimaal 10 tot ongeveer 20 weken
 • je kent de trends en ontwikkelingen in digitale, interactieve media: maatschappelijk, technologisch, creatief en economisch
 • een praktische instelling koppel je aan creativiteit en eigen initiatief. Je bent pro-actief in de communicatie en samenwerking in een team
 • je hebt ervaring met HTML, CSS, Javascript, SQL en bent bedreven in Microsoft.NET en/of Java

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Screening en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de stagefunctie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Stagecontract en begeleiding
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau stage wil lopen? Dan spreken wij jouw stageopdracht en doel goed door en krijg jij een stagecontract. Begeleiding vinden wij erg belangrijk, daar hoef je dus niet over in te zitten. Nu al vragen? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe
  collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Kom jij verder leren bij Mirabeau?

Solliciteer via onderstaand formulier