terug naar Stage

Stage Visual Design

Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven

Jij gaat echt meedoen! Wat dat ongeveer inhoudt? dat je actief meewerkt aan lopende projecten voor topklanten. De werkzaamheden kunnen variëren van research naar ‘best practices’ en actuele ontwikkelingen tot het ontwerpen en uitwerken van creatieve voorstellen. Dit ga jij doen voor uiteenlopende toepassingen, van bijvoorbeeld inter- en intranet omgevingen, mobiele applicaties tot touch screens. Als stagiair Visual Design zal je op de afdeling Creatie werkzaam zijn. Het team bestaat uit een Creative Consultant, Art Director, meerdere designers, interactie ontwerpers en Front-end Developers. Het creatieve-team werkt intensief samen met de developers en de client- en projectmanagers in het vertalen van bedrijfsstrategieën naar aansprekende, effectieve online marketingconcepten en visual designs. Natuurlijk ontvang je ook een stagevergoeding, deze bedraagt €450,- p.m.

Dit breng je met je mee

Wat eigenlijk het belangrijkste is dat je als student weet wat je wil en proactief met ons meedenkt om een goede stageopdracht te creëren. Wij verwachten ook van jou dat je goed hebt doordacht waar jij je verder in wilt verdiepen en waar je passies liggen.

 • je kent de trends en ontwikkelingen in digitale, interactieve media in de breedte: maatschappelijk, technologische, creatief en economisch
 • jij volgt een hbo- of wo-opleiding en bent minimaal 10 tot maximaal 20 weken beschikbaar
 • je bent bekend met User Centered Design en de gangbare usability conventies en bent in staat deze toe te passen
 • een praktische instelling koppel je aan creativiteit en eigen initiatief. Je bent pro-actief in de communicatie en samenwerking in een team
 • je hebt een online portfolio met projecten vanuit je opleiding, eigen opdrachtgevers of eigen vrij werk
 • computer skills (geef aan welke je beheerst): Photoshop, Illustrator, Sketch, Principle, nVision, CSS, Axure, Visio, Etc
 • extra werk in je portfolio, naast jouw schoolopdrachten is een grote pré

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Screening en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de stagefunctie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Stagecontract en begeleiding
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau stage wil lopen? Dan spreken wij jouw stageopdracht en doel goed door en krijg jij een stagecontract. Begeleiding vinden wij erg belangrijk, daar hoef je dus niet over in te zitten. Nu al vragen? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe
  collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Kom jij verder leren bij Mirabeau?

Solliciteer via onderstaand formulier