terug naar Stage

Stagiaire Marketing Communicatie

Amsterdam

Bij Mirabeau geven we je graag de kans om jezelf verder te ontplooien tot marketingcommunicatie professional. Als Marketing & Communicatie stagiair maak je deel uit van het Mirabeau en Cognizant Benelux marketingteam in Amsterdam, waar je snel wordt ingewijd in de wereld van B2B marketing. Je werkzaamheden verschillen van het up-to-date houden van onze website tot het meewerken in de organisatie van events. Je maakt content voor onze social media kanalen, helpt bij het opzetten van online advertising campagnes en redigeert zelf nieuwsberichten en (blog)artikelen. Je wordt begeleid door een Marketing Communications Advisor die je kennis laat maken met alle facetten van het vak en je de ruimte geeft om meer kennis op te doen in jouw interessegebieden. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van €450,- p/m.

Dit breng je met je mee

Als MarCom Stagiair ben je een pietje-precies, spelfouten overleven jouw nauwkeurigheid niet. Je hebt een goed gevoel voor taal, je weet een boodschap te vangen in mooie zinnen en dit te vertalen naar Engels en vice versa. Heb je basiservaring met Adobe Photoshop en een goed oog voor het maken van foto’s? Dan zit het helemaal goed. Ben je ook bekend met werken in een CMS? Dan heb je een streepje voor. Zo niet; geen zorgen: dat leren wij je wel.

 • • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar voor 4 dagen per week
 • • Je weet wat AI en IoT betekenen en kiest bewust voor een stage bij een digital agency
 • • Je volgt een hbo- of wo-opleiding in een relevante richting en je zit in je 3e of 4e jaar
 • • Je kiest bewust voor een meewerkstage, er is geen ruimte voor een afstudeeronderzoek

Hoe verloopt het sollicitatie proces?

 1. Op gesprek
  Je krijgt in no-time een reactie van ons. Of met een uitnodiging voor een kop koffie, of met de mededeling dat de sollicitatieprocedure helaas voor je stopt. Tijdens je eerste kennismaking nodigen we je uit bij ons op kantoor. Meestal zien we elkaar daarna nog één keer voor een meer inhoudelijk gesprek.

 2. Screening en assessment
  Screening en een assessment kunnen onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces, afhankelijk van de stagefunctie. Uiteraard hoor je dit ruim op tijd, zodat je je goed kunt voorbereiden. Wil je hier meer over weten? We leggen het je graag uit.

 3. Stagecontract en begeleiding
  Zijn wij enthousiast over je en weet jij zeker dat je bij Mirabeau stage wil lopen? Dan spreken wij jouw stageopdracht en doel goed door en krijg jij een stagecontract. Begeleiding vinden wij erg belangrijk, daar hoef je dus niet over in te zitten. Nu al vragen? Bel of mail gerust.

 4. Aan de slag bij Mirabeau
  Nieuwe Mirabeau'ers beginnen altijd op de eerste werkdag van de maand. Je krijgt eerst een gezamenlijke introductiedag waarin we je wegwijs maken. Zo leer je de organisatie en je nieuwe
  collega's snel kennen. Nuttig, en wel zo gezellig. Inwerken nemen we erg serieus, dus de eerste week wijken we niet van je zijde.

Kom jij verder leren bij Mirabeau?

Solliciteer via onderstaand formulier